Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Alle evenementen in Hoog-Keppel op een rijtje

Evenementen agenda

Een historisch overzicht van alle evenementen staat in het fotoalbum

www.achterhoekagenda.nl
www.inkeppel.nl

www.meedoeninbronckhorst.nl


Zaterdag 12 oktober

Aanvang 15.30 uur

 
De Firma Cantus uit Apeldoorn geeft een concert onder de titel ‘Autumn leaves’.
 
De Firma Cantus is een vocaal ensemble dat zich zowel beweegt op het gebied van de klassieke vocale muziekliteratuur als op het gebied van de close harmony. De groep probeert hiermee het beste uit beide werelden naar boven te halen en dit aan een breed publiek te presenteren. De Firma Cantus bestaat momenteel uit elf zangers.
 
Het programma omvat zowel wereldlijke als religieuze werken, die betrekking hebben op de herfst in de breedste zin van het woord. Zo zingt De Firma Cantus enkele herfstteksten van Rheinberger, Diepenbrock en Brahms. Daarnaast wordt de link gelegd met Franciscus van Assisi (naamdag  4 oktober) met werken van Palestrina en Poulenc.

Muzikale medewerking aan dit concert wordt geleverd door de Apeldoornse gitarist Frans ten Cate, een van de tenoren van De Firma Cantus.
 

De entree bedraagt € 12,-.
www.defirmacantus.nl

Zaterdag 19 en zondag 20 oktober (11.00-17.00 uur)
Schilderkunst uit Laag-Keppel
 
Schilderkunst van Anneke Groot Roessink en Floris Hazemeijer in de Dorpskerk Hoog-Keppel. Anneke schildert in acryl. Haar werk is veelzijdig, illustratief, meestal figuratief.  Zijn stijl is op de rand van abstract en figuratief, in olieverf, kleurrijk met vaak de natuur als inspiratiebron. Anneke schildert in acryl.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu